Radio Test Santiago

Info koment Stacione raport

Radio Prueba Santiago është pothuajse një stacion komerciale-free online radio që dëshiron të bëjë që ju të ndjeheni më mirë në lidhje me të prezantimit dhe zbatimin e tyre stilin e programeve dhe prezantimit. Zgjedhja dhe preferencat tuaja janë dëgjuar me kujdes nga ekipi transmetimit dhe ju mund të shihni se në lloje të ndryshme të programeve të ………

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/radio-prueba-santiago

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Mexico

Zhanret: /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations