Radio Ixtapa

Info koment Stacione raport

Online radio that transmits music 24 hours a day cumbias and ballads in Spanish of the 70s. 80s, 90s. Hyrë në varietetet e programeve të radios dhe në prezantimin kryesor njëjtën kohë klasës që krijon një lidhje të bukur me dëgjuesit. Because of this Radio Ixtapa has a daily listeners number of their own. Ata janë të pasionuar për radio e tyre dhe cilësinë e këngëve ata zgjodhën të luajnë për stacionin e tyre radio.

Radio Ixtapa official website address is www.radioixtapa.wixsite.com/ixtapa

Vend: Mexico

Zhanret: / /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations