Radio Delfin 88.9 transmetimi me RJ-së të njohura nga i gjithë vendi. Jo vetëm për muzikën, por Radio Delfin 88.9 është i njohur edhe për ndërveprimin e tyre shumë miqësore dhe prezantimin me dëgjuesit e tyre. Në këtë radio dëgjuesit do të merrni atë që ata dëshiron lidhje të lartë 40 dhe zhanër Pop Muzikë bazuar.
Radio Delfin 88.9 Adresa zyrtare e internetit është www.radiodelfin.com

Radio Delfin 88.9
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Radio Delfin 88.9 ]