Radio Bardhë

Info koment Stacione raport

Radio Blanco është një bazë në muzikë jazz radio stacioni në internet formojnë Meksikë. Meksika është e mbushur me pasion e tyre muzikore dhe trashëgiminë dhe ata i pëlqen për të promovuar dhe të gëzojnë muzikë e tyre se ato e tjera dhe kjo vlen edhe për muzikën e tyre xhaz shumë. Radio Blanco është se lloj i radio që luan gjatë gjithë ditës muzikë gjatë popullore xhaz.
Radio Blanco adresa faqen zyrtare është www.ruidoblanco.fm

Vend: Mexico

Zhanret: /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations