Pikos Radio

Info koment Stacione raport

Ka shumë medium që lejon njerëzit të jenë të argëtuan dhe radio posaçërisht në këtë moshë të internetit radio në internet është një medium kompliment të coonected me gjëra të ndryshme që lidhen me tema të ndryshme të interesit. Pikos Radio ka bërë ato të njohura dhe ka bërë një konsiderohet mirë online radio me përpjekjet e tyre për programet Osta që janë ato që njerëzit dëshiron.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/pikos-radio

FaceBook: PikosRadio

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Mexico

Zhanret:

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations