Oye 105 Digital FM

Info koment Stacione raport

XEIE është një stacion radio në Matehuala, San Luis Potosi, transmeton nga ne 1030khz i grupit amplitudë moduluar me 5,000 watts e pushtetit, nga uzinën e saj transmetues ndodhur në Sacramento Km 2.5. programimi i saj përbëhet nga një audiencë të synuar për njerëzit në mes 16 dhe 56 vjeç, ajo është një stacion me muzikë të gjithanshëm megjithatë zhanrin e saj të fortë, për shkak të preferencës së njerëzve ka qenë zhanër grupi.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.oye105fmdigital.com

FaceBook: OYE1055FM

Cicëroj: stereo1030

Email: recepcion@stereo1030.com

Numri i kontaktit: 4888820720

Adresë: Betancourt No. 401 qendër, 78700 Matehuala, S.L.P.Mexico

Vend: Mexico

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations