Nueva Generación 99.5

Info koment Stacione raport

Në thelb të të Radio Transmetimeve motivin kryesor është argëtuese e duhur. Nueva Generación 99.5 është gjithmonë në mesin zgjedhjen e parë për dëgjuesit e tyre të cilët preferon dëgjuesit e tyre preferenca më shumë dhe më shumë se çdo gjë tjetër. Kështu, për të shijuar një stacion radio të mirë Nueva Generación 99.5 mund të jetë radio për preferencën tuaj.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/nueva-generacion

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Mexico

Zhanret:

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations