Multimedia workstation

Info koment Stacione raport

variacion të gjerë të programeve dhe përkushtimi për dëgjuesit preferencën e bën Multimedia workstation një radio intuitive për ata që kujdeset për experiece përgjithshëm. Multimedia Workstation jep dëgjuesit e tyre përvojën që dëshiron nga një radio si ta. Kështu, për argëtim përgjithshëm dhe pasion për përvojën angazhohen bën këtë një zgjedhje shumë e famshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.henrypsicologo.com

E-Mail: mws@henrypsicologo.com

Facebook: MultimediaWorkStation

Cicëroj: @work_station

Gjuhe: Spanjisht

Numri i kontaktit: +52 465 101 2960

Adresë: kurorë 206, Rincon de Romos.

Vend: Mexico

Zhanret: /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations