top logo

MegaRock HD broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. MegaRock HD broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Rock music.

MegaRock HD website address is megarockhd.com

MegaRock HD
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : MegaRock HD ]