papafingo 22 Radio

Info koment Stacione raport

Ne kemi filluar si një projekt të quajtur Sense G e cila ka menduar rreth Beyond shkuar, kërkoni për mjete të reja dhe për të gjeneruar informacion me cilësi të lartë për audiencën tonë. Në LOFT22 ne jemi të vendosur për të shkuar larg, muses janë jeta jonë, psikologji, komunikim, diversitet, kulturë,ndjenjat.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/LoftVeintidos

Email: loft22mx@gmail.com

FaceBook: LOFTVeintidos

Instagram: LoftVeintidos

Gjuhe: Spanjisht

Adresë: pëlhurë prej fije artificiale #676, Guadalajara, Jalisco.

Vend: Mexico

Zhanret:

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations