fuqia Kalentana

Info koment Stacione raport

Pëlqen të qëndrojnë tuned dhe në të njëjtën kohë të argëtohen? Nëse kjo është kërkesa juaj se La potencia Kalentana është radio menduar pikërisht për këtë llojet e gjërave. La potencia Kalentana do të jetë me ju Wil të merrni në kontakt me ju, flas me ju me anë të paraqitjes së tyre të programeve të bukura muzikore. një stacion i saj tërësisht të kënaqshme online radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/la-potencia-kalentana

FaceBook: lapotenciakalentana

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Mexico

Zhanret: /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations