top logo

Internet Radio Station,Tema revista mbuluese bazuar në Monterrey, Nuevo Leon, Meksikë. Në Jomaleiro Media ne duam që të bëhet mundësinë e komunikimit nëpërmjet internetit për të shërbyer. Qëllimi i misionit tonë jeni ju dhe kërkesat shpërndarjen dhe komunikimin tuaj të shërbimeve.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/jomaleiro-media

E-Mail: jomaleiromedia@gmail.com

Facebook: jomaleiromedia

Instagram: jomaleiromedia

Gjuhe: Spanjisht

Numri i kontaktit: 29687068

Jomaleiro Media
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Jomaleiro Media ]