JMusicAnime Botërore

Info koment Stacione raport

Vetëm disa radio të tjera të kujdeset për radio vizionin e tyre kryesore si JMusicAnime Botë. Si ky është një stacion radio shumë popullor tematike radio ka vizionin e vet dhe stilin. Ata do të elektrifikoj dëgjuesit e tyre me anë të paraqitjes së tyre të llojeve të ndryshme të muzikës. Music është në zemër të JMusicAnime Botës.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.jmusicanimeradio.blogspot.com

E-Mail: dalejo21992@gmail.com

Facebook: jmusicanimela

Cicëroj: @JMusicAnime

Instagram: jmusicanime

Gjuhe: japonez

Numri i kontaktit: +57 313 7355566

Vend: Mexico

Zhanret:

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations