HoloDeadFM

Info koment Stacione raport

Vizioni fillestar i HoloDeadFM ishte për të bërë një radio që do të ju lutemi dëgjues me muzikë, por me kalimin e kohës dhe si radio ka ndërtuar një lidhje të madhe me lsiteners e tyre në të gjithë botën që tani ofron një stil shumë të primit të prezantimit dhe përzgjedhjen e muzikës rreth orën.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/holodeadfm

FaceBook: HoloDead

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Mexico

Zhanret: /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations