Gjenezë 98.1 FM

Info koment Stacione raport

Gjenezë 98.1 FM ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Gjenezë 98.1 FM adresa e internetit është www.genesis981.com.mx

Vend: Mexico

Zhanret:

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations