Exa FM Monterrey

Info koment Stacione raport

Exa FM Monterrey broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Exa FM Monterrey broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Exa FM Monterrey website address is www.exafm.com

Vend: Mexico

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations