Exa FM 104.1

Info koment Stacione raport

Exa FM 104.1 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Exa FM 104.1 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Exa FM 104.1 Adresa e internetit është www.exafm.com

Vend: Mexico

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations