Romance Stereo 100.1 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Romance Stereo 100.1 FM broadcasters believe in music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Oldies, Mexican, Classic Country.

Romance Stereo 100.1 FM adresa website zyrtar është www.gbmradio.com

Romance Stereo 100.1 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Romance Stereo 100.1 FM ]