top logo

DK 1250 FM transmetimit nga Meksika dhe si spanjisht është gjuha zyrtare atje në Meksikë kështu transmetimit dhe prezantimi i tyre ndodh në gjuhën spanjolle. DK 1250 FM bazohet dhe e fokusuar në çështjen e bazuar emisione meksikane kombëtare dhe ndërkombëtare për dëgjuesit e tyre të Meksikës dhe një tjetër tërheqje tyre programimi është e madhe tregon e tyre sportive Talk bazë.
DK 1250 FM adresa website zyrtar është www.dk1250.com

DK 1250 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : DK 1250 FM ]