Çerek milje International

Info koment Stacione raport

Jetë radion që do të fliste me dëgjuesit e tyre si masterclass një për praninë e tyre absolut në dëgjuesit e tyre mendjen dhe zemrën me prezantimin dhe programet. Programet e Cuarto De Milla Internacional janë konsideruar shpesh duke analizuar preferencat dhe emocionet e dëgjuesve të tyre në lidhje me muzikën.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/cuarto-de-milla-internacional

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Mexico

Zhanret:

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations