top logo

Për më shumë se disa vite, Candela Valladolid ka përfaqësuar një grup të stacioneve, prej të cilëve shumica janë themeluesit e kësaj kompanie, e cila ka dhënë gjithmonë mbështetje dhe përgjegjshmërinë e tyre në çdo negociata reklamat, duke siguruar konsumatorët se blerjet e bëra në nivel kombëtar do të jetë efikase.
Candela Valladolid adresa faqen zyrtare është www.cadenarasa.com/candela_valladolid

Candela Valladolid
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Candela Valladolid ]