top logo

Për më shumë 50 vjet, RASA has represented a group of stations, prej të cilëve shumica janë themeluesit e kësaj kompanie, e cila ka dhënë gjithmonë mbështetje dhe përgjegjshmërinë e tyre në çdo negociata reklamat, duke siguruar konsumatorët se blerjet e bëra në nivel kombëtar do të jetë efikase. They have achieved with affiliated broadcasters be within the 80 most important markets and cover most of the Republic with our satellite channel.

Candela FM 94.1 Adresa zyrtare e internetit është candelaslp.com.mx

Candela FM 94.1
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Candela FM 94.1 ]