Qiri 104.7 FM

Info koment Stacione raport

Qiri 104.7 FM radio nga Meksika me gjithçka që është përmbajtja Meksikë bazuar. Programet e tyre janë të mbushura me shumë muzikë meksikan. Ndryshe nga radio të tjera që i pëlqen për të nxitur muzikantë të tyre lokale dhe i pëlqen për të mbajtur një lidhje të lidhur gjithmonë e studiove të ndryshme të muzikës e ka.
Qiri 104.7 FM adresa website zyrtar është www.candela1047.blogspot.com

Vend: Mexico

Zhanret: / /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations