top logo

Kalibrit 800 broadcasts a diverse range of musical and cultural programs which are high and popular both in music and spoken world in hi fi stereo. Kalibrit 800 broadcasters believe in providing real music variety for their radio programs, as for the reason so their listeners can enjoy a vast type of known and unknown tracks, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.
Kalibrit 800 Adresa zyrtare e internetit është www.calibre800.com

Kalibrit 800
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Kalibrit 800 ]