top logo

Cabrones Paganos Radio është një medium shumë i mirë për komunitetin e tyre e dëshiruar. Cabrones Paganos Radio është e fokusuar në muzikë dhe informacion në lidhje me band metalike spanjoll Mago De Oz themeluar në qershor 5, 2017. Në programet e tyre ju do të gjeni muzikë nga Mago De Oz, Khy, bordello Mbreti, Debler, midis grupe të tjera.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/cabronespaganosradio

Facebook: cabronespaganosradio

Cicëroj: @cabronespgradio

Instagram: cabronespaganosdeoz

Gjuhe: Spanjisht

Paganët fuckers Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Paganët fuckers Radio ]