top logo

Ngadalshëm dhe i qëndrueshëm që do të merrni në kontakt me radio dhe llojet e saj të ndryshme të programeve që përfundimisht do të jetë një pjesë e jetës tuaj. Kjo radio është e gjitha në lidhje me atë tërheqje të veçantë dhe lidhje me dëgjuesit e tyre e cila përfundimisht do të çojë ata simpati Buenos Amigos Ala distancia për një kohë shumë të gjatë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/buenos-amigos

Good Friends Ala Distance
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Good Friends Ala Distance ]