top logo

Pompë 97.1 FM përshëndes të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio nuk ka rëndësi nëse ju jeni duke jetuar në Meksikë apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Meksikës dhe nga e gjithë bota kjo radio është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.
Pompë 97.1 FM adresa website zyrtar është www.bomba971.com

Pompë 97.1 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Pompë 97.1 FM ]