Bertis Radio

Info koment Stacione raport

Bertis Radio plays the greatest hits of the 80’s, 90'S dhe më. Muzikë 24 orë në ditë, from Leon Guanajuato, Mexico. The official radio station Bertis Radio.
Bertis Radio official website address is www.bertisradio.com

Vend: Mexico

Zhanret: /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations