top logo

Ndërsa zgjedhjen këngë Beat 21 zgjedh dhe vendin e tyre në mënyrë të tillë një mënyrë që melodia dhe ritmi në mes të këngëve të mbetet e paprekur dhe kjo është e domosdoshme për një ambient të këndshëm dhe të vazhdueshme muzikore që përfundimisht do të çojë dëgjuesit gjithnjë e më shumë drejt Beat 21 çdo ditë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/beat-21

Facebook: beat21uad

Gjuhe: Spanjisht

Rrah 21
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Rrah 21 ]