top logo

Baladas Del Recuerdo është i përsosur radio në internet e cila është transmetuar me anë të internet me shumë të njohura kulturore, muzikë lokale, pop dhe muzikë latine. Baladas Del Recuerdo ka vendosur veten si një nga radio stacioni i njohur për përmbajtjen popullore Latinisht Muzikë bazuar radio. Gjërat që janë të lidhura me traditën meksikane lokale është luajtur në radion.
Ballads kujtohet adresa zyrtare e internetit është baladasdecorsan.blogspot.mx

Baladat suvenir
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Baladat suvenir ]