top logo

Nëse ju jeni një lloj i dëgjuesit të cilët nuk duan të marrin stuk me një radio të vetme se sa gjë është gati të ndryshojë. Sepse, yu kanë tuned vetëm në B1 Radio Mx dhe kjo është radio që do të angazhohen me programet e tyre aq thellë që ju vetë do të akorduar në këtë radio përsëri dhe përsëri.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.b1radio.x10.mx

E-Mail: b1radiomex@gmail.com

Facebook: B1RadioMX

Cicëroj: @ B1RadioMX

Gjuhe: Spanjisht

B1 Radio Mx
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : B1 Radio Mx ]