top logo

ATMOSFERA RADIO broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. ATMOSFERA RADIO broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: atmosfera

FaceBook: Rhemaradios2017

Cicëroj: RHEMARADIOS

Instagram: rhemaradios1970

Email: rosrodrob@gmail.com

Numri i kontaktit: +1 (518) 801 11 30

ATMOSFERA RADIO
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : ATMOSFERA RADIO ]