Arroba FM Mexicali 104.9

Info koment Stacione raport

Arroba FM Mexicali 104.9 është transmetuar nga i synimeve të dhënësit dëgjuesit e tyre lokale dhe kjo është arsyeja pse ata kanë qenë në gjendje për të bërë radio e tyre një vend për nivelin e lartë të argëtimit pse paraqitur programet që janë catered posaçërisht për numrat e tyre në shënjestër dhe kërkoi nga dëgjuesit rreth orën.

Arroba FM Mexicali 104.9 Adresa zyrtare e internetit është www.arroba.fm/MEXICALI

Vend: Mexico

Zhanret: /

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations