Anime Nexus

Info koment Stacione raport

Dërgo rans tanë një ndjenjë të përkatësisë, ndryshe nga çdo aktivitet tjetër, ku ju mund të identifikoheni me programe të ndryshme, tema dhe folës. Në mënyrë që ajo arrin të krijojë një perspektivë të re të dashurisë së anime dhe manga.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: AnimeNexus

FaceBook: AnimeNexus

Instagram: Radio Anime Nexus

Email: inuyasha@animenexus.net

Vend: Mexico

Zhanret:

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations