top logo

Dashuri 96.5 është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Dashuri 96.5 transmeton në më të madhe (Vend) zonë dhe më gjerë.

Dashuri 96.5 Adresa zyrtare e internetit është amorfm.mx

Dashuri 96.5
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Dashuri 96.5 ]