Dashuri 95.7

Info koment Stacione raport

Dashuri 95.7 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Dashuri 95.7 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Dashuri 95.7 Adresa zyrtare e internetit është amorfm.mx

Vend: Mexico

loading...

Mexico Radio Stations

Popular Stations