Taal Fm Mauritius

Info koment Stacione raport
Taal Fm është një pjesë e Mauritius Broadcasting Corporation(MBC) të cilat Objektivat kryesore janë për të ofruar shërbime pavarur dhe të paanshme të transmetimit të informacionit, arsim, Kultura dhe argëtuese në gjuhë të ndryshme të folura apo të mësuara në vend dhe të sigurojë që transmetimi i saj shërbimet ndihmë në drejtim të zhvillimit të njohurive, ndjenja e iniciativës, Të drejtat qytetare, detyrat dhe përgjegjësitë e popullsisë. Faqja zyrtare e Taal Fm është taalfm

Vend: Mauritius

Zhanret: /

loading...

Popular Stations