RadioPlus Mauritius

Info koment Stacione raport

RadioPlus Mauritius broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, RadioPlus Mauritius broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Vend: Mauritius

loading...

Popular Stations