top logo
Mbushur me të gjitha të rejat e fundit prurjet nga bota muzikore e Mauricius, si dhe nga e gjithë bota, Radio One (R1) punon si një platformë për argëtim të plotë, si të njëjtën kohë sillen si media infotainment. Radio One-së (R1) dëgjuesit numër po rritet nga dita në ditë, ato po shkojnë më mirë çdo ditë. Faqja zyrtare e Radio One (R1) është r1.mu
Radio One (R1)
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mauritius : Radio One (R1) ]