Radio Mauritius

Info koment Stacione raport

Radio Mauritius transmeton programet e saj për një audiencë shoqërore dhe kulturore të ndryshme. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të infotainment dhe argëtuese programet, Radio Mauritius transmeton prodhime të ndryshme lokale. Këto prodhime lokale fokusohen në disa fusha siç janë çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Faqja zyrtare e Radio Mauritius është www.mbcradio.tv

Vend: Mauritius

Zhanret:

loading...

Popular Stations