MBC Maurice 1

Info koment Stacione raport

Broadcasting Corporation Mauritius (MBC) është një transmetues publik dhe është medium kryesor për përhapjen e informacionit, arsimore dhe argëtuese programet në Mauritius dhe ishujt e saj e jashtme. MBC Maurice 1 është një nga radiot të popullarizuara të MBC. Vizioni i MBC Maurice 1 është që të ofrojë shërbime të pavarur dhe të paanshme të transmetimit të informacionit, arsim, Kultura dhe argëtuese në gjuhë të ndryshme të folura apo të mësuara në vend dhe të sigurojë që transmetimi i saj shërbimet ndihmë drejt zhvillimit, i njohurive, ndjenja e iniciativës, Të drejtat qytetare, detyrat dhe përgjegjësitë e popullsisë.

Faqja zyrtare e MBC Maurice 1 është mbcradio.tv

Vend: Mauritius

Zhanret: /

loading...

Popular Stations