MBC Shkarko FM

Info koment Stacione raport

Broadcasting Corporation Mauritius ose MBC është kombëtar kompania televizive dhe radio e Mauritius. Ajo transmeton programe të radios dhe televizionit në gjuhën angleze, Frëngjisht, Hindi, Creole dhe kineze në ishullin kryesor dhe Rodrigues Island.

MBC Shkarko FM adresa e internetit është www.mbcradio.tv

Vend: Mauritius

loading...

Popular Stations