top logo

Trace FM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë shoqërore dhe të larmishme kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Trace FM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
Trace FM adresa faqen zyrtare është gp.trace.fm

Trace FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Martinique : Trace FM ]