top logo

You can make your wish regarding the song you prefer to listen at Madinina FM 2 dhe në të njëjtën kohë ju mund të siguruar një gjë pa marrë parasysh se çfarë ata bën wit zgjedhjes së tyre këngën ju nuk do të merrni dissapointed. Radio do t'ju kullosin me zgjedhjen e tyre të pista grwat për programet e tyre ditën e gjatë.

Madinina FM 2 Adresa zyrtare e internetit është www.madininafm2.vestaradio.com

Madinina FM 2
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Martinique : Madinina FM 2 ]