Një Radio

Info koment Stacione raport

Një stacion Radio kryesisht Ora luajnë International, Vend, Shkëmb, Folk etj muzikë. Një Radio jetojnë transmetimin nga Malta. Një Radio gjithashtu luajnë 24hours lloj të ndryshme të zhanreve të muzikës. Match live mendje Një Radio, mysafirët e futbollit, analitike s, komente dhe lajme. Një radio së bashku me muzikë të mirë. Një Radio adresa e internetit zyrtare është one.com.mt

Vend: Malta

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations