Malta Sunshine Radio

Info koment Stacione raport

24 orë në ditë stacion online radio nga Malta me hitet më të mira nga vitet '60, 70s, 80s viteve '90 dhe sot. Prezantimi harmonik i llojeve të ndryshme të lartë Oldies nivel të muzikës bën Malta Sunshine Radio radio të bie në dashuri me. Ka shumë për të folur për stilin, Qasja muzikore dhe elemente të tjera që lidhen me Oldies Hits Muzikë dhe Malta Sunshine Radio vetëm sjell këto këngë të mëdha për dëgjuesit e tyre në një mënyrë shumë të angazhohen.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: Malta-Sunshine-Radio

Email: maltasunshineradio@gmail.com

Gjuhe: English

Vend: Malta

Zhanret: / / /

loading...

Popular Stations