top logo
Madferret Radio is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër nuk mund. Në ajër që nga 2005 community station Madferret Radio broadcasts to the greater Malta area and beyond. Madferret Radio provide the best of specialist music, programet e komunitetit dhe artet.
Madferret Radio official website address is madferret-radio.yolasite.com
Madferret Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Malta : Madferret Radio ]