Calypso Radio

Info koment Stacione raport
Calypso Radio listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Calypso Radio has become a very popular radio station of Luqa, Malta in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.
Calypso Radio official website address is www.calypsoradio.com

Vend: Malta

Zhanret:

loading...

Popular Stations