BKR Radio

Info koment Stacione raport

BKR Radio ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Lajmi pop dhe muzikë mund të dëgjohet. BKR Radio adresa website zyrtar është birkirkarafc.com

Vend: Malta

Zhanret: /

loading...

Popular Stations