Dhivehi Raajjeyge adu broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Dhivehi Raajjeyge adu broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Dhivehi Raajjeyge adu
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Maldives : Dhivehi Raajjeyge adu ]

 

Popular Maldives Radio:


Dhivehi FM

Dhivehi FM

RJ Bad Boy

RJ Bad Boy

V News

V News